hääpäivättömyyspäivä

Kaikkien kriisien ja menetysten jälkeen ensimmäinen vuodenkierto on kaikkein pahin. Ensimmäinen joulu, äitienpäivä, syntymäpäivä, isänpäivä, kesäloma, vappu, uusivuosi ja tietenkin ensimmäinen hääpäivä, tai siis hääpäivättömyyspäivä. Minulla se on jo takana, mutta muistan kuinka tyhmältä tuntui laskea, montako vuotta olisi nyt tullut täyteen, jos…..

Siihen päivään voisi aivan hyvin luoda ihan oman tradition. Esimerkiksi seuraavaan tapaan: Tämä päivä olisi muuten ehdottomasti lakisääteinen palkallinen vapaapäivä.

1. Aamukahvi itselle vuoteeseen ruusun ja erityisesti suklaan kera. Suklaata runsaasti ja sen on oltava parasta mahdollista laatua. Lahjapaketti, minkä sisältä löytyy upouudet korkkarit.

2. Päiväohjelmassa vanhojen hääkuvien katsomista ja tuhoamista. Esim. exän kuvassa punaiseksi maalatut huulet ja prinsessakruunu tekevät hyvän säväyksen ja piristävät tunnelmaa.

3. Romanttisten elokuvien maraton sängyllä istuen, eväänä tietenkin jäätelöä, jota syödä suoraan purkista ruokalusikalla. Muista nenäliinat. Hyviä elokuvavaihtoehtoja mm: Rakkautta vain, Notting hill, Ps.Ilove you, Sex and the city (molemmat elokuvat käy) ja Tuulen viemää.

4. Pienessä hiprakassa itkupuhelu exälle ( mutta vain yhden, sillä liioitteluun ei kannata taipua) tyyliin: en tiedä mikä meihin meni… tai jos saisin ajan takaisin tekisin jotain toisin… tai onhan sinullakin minua edes vähän ikävä…

5. Ennen nukkumaanmenoa polttaa tai repiä yksi exän kuva rituaalinomaisesti.

6. Lähteä yöllä stalkkaamaan kiikarin kanssa exän takapihalle (tätä en kuitenkaan suosittele kuin supermasokisteille ja itsensä vihaajille).

7. Nukahtaa sängylle (omalle) tyyny sylissä.

8. Aamulla kiistää pokkana kaiken tai vain todeta: olin varmaan juonut lasin viiniä.

Kyllä näillä eväillä selviää ensimmäisen vuodenkierron yli ihan kevyesti heittämällä. Seuraava kerta on jo huomattavasti helpompaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 5 =