Avaa siivet ja lennä!

Rakas lapseni

Kun sinä synnyit, olin sinusta hyvin onnellinen. Näytit itseltäsi jo heti ensi hetkestä. Ja kun sinä katsoit minua ensimmäisen kerran, sinä teit samalla minut, äitisi. Ilman sinua en olisi äiti ja ilman sinua en tuntisi elämää näin syvästi kuin nyt tunnen.

Usein minusta tuntuu siltä kuin en olisi osannut olla tarpeeksi. Jouduin viemään sinut päivähoitoon sillä minulla ei ollut varaa olla kotona sinua hoitamassa. Koen siitä huonoa omaatuntoa, mutta samalla toivon, että olet saanut sitä kautta elämäneväitä sosiaalisuuteen ja toisten ihmisten hyväksymiseen. En myöskään ole osannut olla tarpeeksi huomaavainen ja kärsivällinen. Suutuin helposti ja väsyin liian nopeasti. Olisit ansainnut enemmän. Pyydän anteeksi.

Kun nyt katselen sinua, poikani ja tyttäreni, tunnen syvää rakkautta sinua kohtaan. Haluaisin sinulle pelkkää hyvää, sitä kaikkein parasta tässä maailmassa. Joskus toivon sitä sinulle niin kovasti, että haluaisin melkein elää elämääsi sinun puolestasi, jos sillä tavalla voisin raivata tieltäsi kaikki esteet ja pahat peikot. Haluaisin tiesi tasaiseksi ja kauniiksi.

Tänä päivänä haluaisin kysyä sinulta eniten sitä, oletko onnellinen? Ja kuitenkin pelkään sitä, että sinä vastaat minulle vastauksen jota en haluakaan kuulla. Onnellisuus nousee monesta eri asiasta ja jokainen teistä kokee onnellisuuttansa omalla tavallaan. Minun tapani ei ole sinun tapasi ja sinun elämäsi ei ole minun elämäni. Onneksi myöskään minun virheeni eivät ole sinun virheitäsi, vaan sinä saat elää alkaen puhtaalta pöydältä vaikka joka päivä.

Lapseni, tulevaisuus on sinulle auki ja vain taivas on rajana. Avaa siivet! Älä pyristele, äläkä arkaile sen edessä mitä toivot ja mistä unelmoit! Avaa siivet rohkeasti ja lennä!! Minä toivon leutoja myötätuulia sinun elämääsi.

Nyt ja aina. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 3 =